Cautare

322 de rezultate pentru "accidentul jebel" (4.20 secunde)
Politistii de la Rutiera au stabilit din cercetarile de la fata locului ca accidentul a avut loc din cauza vitezei excesive cu care circula Bozgan.
Motociclistul lovit de Monica Macovei a depus plangere penala impotriva fostului ministru. Asta inseamna ca procurorii pot incepe audierile martorilor si ale celor implicati in accidentul produs la Limanu, Constanta.
Accidentul s-a produs in jurul orei 8:00 pe podul care face legatura intre Gara de sud din Ploiesti si iesirea catre Bucuresti.
Accidentul s-a soldat cu decesul la fata locului al motociclistului si ranirea grava a conducatoarei auto, care a ramas internata la spital.
Accidentul a avut loc pe Strada Spiru Haret, cand Ionut D. de 24 de ani a incercat o manevra de mers inapoi la coltul unei intersectii, fara sa se asigure corespunzator.
Accidentul s-a soldat cu avarierea celor doua vehicule si ranirea grava a conducatorului moto, care a ramas internat la spital.
Accidentul s-a petrecut sambata seara cand Dan A., sofer de numai sapte luni, se intorcea de la Varfu Campului la volanul unui Opel.
O fata in varsta de 17 ani, ranita grav in accidentul de vineri seara de pe E 70, la iesire din Drobeta Turnu Severin, a murit in cursul noptii, in timp ce un baiat de 18 ani a fost trimis la Spitalul din Craiova.
Accidentul a avut loc in comuna Plopeni, unde preotul si familia lui mergeau sa-si viziteze rudele. In masina lor se mai afla un tanar de 17 ani.
Accidentul s-a produs in provincia Guizhou (sud-vest), pe ceata, a precizat agentia China Noua. Noua scolari au murit in aceeasi zi, dupa ce vehiculul in care se aflau a iesit de pe carosabil in provincia centrala Hunan.
Un sofer s-a urcat baut la volan si a intrat cu masina intr-o ambulanta. Accidentul s-a produs intr-o intersectie din Galati si a fost surprins de camerele de supraveghere din zona.
Accidentul a avut loc in noaptea de vineri spre sambata in apropierea orasului Cashel, pe autostrada M8, ce leaga Cork de Dublin.
Accidentul s-a produs la o trecere de cale ferata semnalizata doar cu crucea Sf. Andrei. Vizibilitatea este redusa in zona din cauza cetii.
Martorii sustin ca accidentul a avut loc chiar pe trecerea de pietoni, insa oamenii legii spun ca minorul a traversat in fuga, printr-un loc nepermis.
Un sofer incepator, de 18 ani, si amicul sau au scapat ca prin minune, dupa ce s-au rasturnat cu masina de mai multe ori. Accidentul a fost surprins de camerele de supraveghere, pe un drum comunal dintr-o localitate din Maramures.
Potrivit politistilor, accidentul s-a produs din cauza soselei umede si vitezei. Cand au ajuns la masina arsa, oamenii legii nu au avut cu cine sa discute.
O persoana a murit si alte trei au ajuns la Spitalul Sfantul Spiridon din Iasi cu rani grave in urma deraierii unui tramvai, la Iasi. Accidentul a avut loc intr-o zona intens circulata din centrul orasului.
Monica Macovei a mers la Parchetul Curtii de Apel Constanta, pentru a fi audiata in dosarul deschis dupa accidentul rutier din 8 octombrie 2022, in care un motociclist a fost ranit de fostul ministru al Justitiei
Traficul pe DN1 este blocat la aceasta ora in zona localitatii Otopeni, dupa un accidentul rutier in care au fost implecate 3 autoturisme.
Procurorii au decis punerea sub acuzare pentru vatamare corporala din culpa a Monicai Macovei
google-analytics.com